HTML

Struccpolitika

A Rajk László Szakkollégiumról elsőéveseknek.

Friss topikok

  • eszkis: Gratulálunk! Este ereszdelahajam! (2010.06.06. 13:54) Felvettek 2010
  • Kontárblog: sőt a második is hivogató (2009.10.14. 21:37) Elsős kurzusok - Őszi félév
  • Barta Márton: Gratulálunk! Várunk Benneteket este 6-kor a kollégiumban! (2009.06.07. 04:45) Felvettek 2009
  • RE: Kedves Elsősök! Hogy biztosan bejussatok csütörtökön az Udvarbálra, HOZZÁTOK MAGATOKKAL A DIÁKIGA... (2009.04.29. 03:56) Rajk Udvarbál
  • fkriszti: Kedves rajkosok! Én most épp halasztom tanulmányaimat 1 évre, mert Indiában önkénteskedem. Meglát... (2009.03.24. 19:14) Előadások az egyetemen

Rajk Elsős Program

2010.10.18. 15:55 Tóth Enikő

*Rajk Elsős Program (REP)*

A Rajk László Szakkollégium ingyenes szakmai szemináriuma Corvinus-os diákok számára.

*Kedves Gólyák!*

Gratulálunk, hogy felvettek a Közgázra. Ahhoz, hogy a felvételihez hasonló sikerrel vegyétek az egyetem akadályait, a Rajk László Szakkollégium immáron második alkalommal hirdeti meg, *Közgázos gólyáknak szóló* szakmai szemináriumát, a REP-et.

*Mit tanulhatsz?*

*Mikroökonómia:*

Merre görbülnek a görbék? - Az egyetemi szemináriumok anyagát kiegészítve, kiscsoportos foglalkozások keretében új ismeretekkel gazdagodhattok. A mikoökonómiai tematikánk része az egyetemen időhiány miatt *nem oktatott*, viszont a vizsga részét képező utolsó fejezet is .

*Vállalatgazdaságtan*

Mitől sikeres egy vállalat? - Hasznos esettanulmányokkal és cikkekkel segítünk az egyetemi anyag mélyebb megértését, valamint a versenyre való felkészülést. Vendégelőadóink életből vett példákon mutatják be a tanult anyag használhatóságát.

*Kutatásmódszertan*

Hogyan írjunk tudományos dolgozatot? - Bemutatjuk, hogy milyen módszerrel, milyen területen érdemes elindulni egy téma megismerésénél.

*Miért éri meg?*

A REP két dologban segít. Egyrészt hozzájárul, hogy igazán *színvonalas szakmai tudást* sajátíts el (hogy ne azon gondolkozz, hogy átmész-e a vizsgán, hanem azon, hogy miből írj TDK-t, vállgazd versenydolgozatot). Másrészt *megismerhetsz* egy 40 éve működő pezsgő közösséget, a *Rajk László Szakkollégiumot.*

*Kiktől? Mikor? Hol?*

A témában kiemelkedő tudású, TDK-győztes, egy évnyi tanítási gyakorlattal rendelkező kollégistáktól. A hetenkénti-kéthetenkénti időpontot közös megegyezéssel, az első alkalommal dönthetitek el. Az Egyetemtől 10 percnyi sétára található Rajk épületében.

Amennyiben bármi kérdésed van tedd fel a rajkprogram@gmail.com címen, vagy látogass el a rajkelsoevesek.blog.hu -ra vagy kérdezd Zolit bakonyizoltan88@gmail.com

Szólj hozzá!

Címkék: program rajk elsős

A bejegyzés trackback címe:

https://rajkelsoevesek.blog.hu/api/trackback/id/tr432381274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása